Σελίδες

Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ...

http://www.dromosanoixtos.gr/
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΕΠΙΖΗΤΟΥΜΕ

Επιδιώκουμε να αποτελέσουμε μία πρωτοβουλία που έχει σκοπό την συγκρότηση ενός πατριωτικού και δημοκρατικού μετώπου, που θα αγωνιστεί για τη δημοκρατία και την ανατροπή του καθεστώτος οικονομικής κατοχής που έχει επιβληθεί στη χώρα μας, μέσω του μηχανισμού των μνημονίων, με πρόσχημα την υπερχρέωση της χώρας.

Απευθυνόμαστε σε όλους τους ενεργούς τοπικούς συντελεστές, συλλογικότητες, πρωτοβουλίες, απλούς πολίτες, καθώς και μέλη δημοκρατικών πολιτικών οργανώσεων ή κομμάτων που αγωνίζονται για τον ίδιο σκοπό με εμάς.

Στηρίζουμε κάθε κινηματική προσπάθεια, συμμετέχουμε και δυναμώνουμε ήδη οργανωμένες δομές αλληλεγγύης, δημιουργούμε νέες όπου δεν υπάρχουν και συμβάλλουμε στην σωστή ενημέρωση και διαφωτισμό των τοπικών κοινωνιών μας μέσα από κάθε μορφής εκδηλώσεις.

Προτρέπουμε σε συνεργασίες και συμμαχίες τους φορείς που θέτουν θέμα απώλειας εθνικής κυριαρχίας, στοχευμένης φτωχοποίησης του ελληνικού λαού, ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας, δήμευσης της λαϊκής περιουσίας και αντισυνταγματικής και απολυταρχικής διακυβέρνησης. Συνεργαζόμαστε μαζί τους στην κατεύθυνση της ενότητας στη δράση με διακηρυγμένο στόχο τη συγκρότηση ενός πολιτικού μετώπου ανατροπής.

Μέτωπο δεν είμαστε εμείς. Στην καλύτερη περίπτωση θα αποτελέσουμε την μαγιά για να δημιουργηθεί και να πλατύνει το πραγματικό Μέτωπο, που δεν μπορεί παρά να εμπεριέχει όλες εκείνες τις δυνάμεις του λαού οι οποίες θέλουν να ανατραπεί αυτή η βαρβαρότητα που βιώνουμε με την νέα οικονομική κατοχή από το 2010 και μετά.

24 Ιουνίου 2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου